Over ons

Hey, wat leuk dat je interesse hebt in ons!

Bij Future Mobility is het EV's wat de klok slaat. Vrachtwagen, auto, motor, scooter, fiets, step, en zelfs boten tellen mee. Drijven is immers ook aandrijven ;).
Deze website staat helemaal in het teken van de ZERO motorfiets. Wij zijn hier geen officiële verdeler van maar helpen iedere EV rijder graag in hun avontuur.
Wij zijn de eerste 2-wieler werkplaats in België waar  met techniekers wordt werkt die gecertificeerd zijn om aan een elektrische aandrijflijn te werken (vb. HEV2).
Uw zoevert is bij ons in veilige handen!
Wij hebben alle tools & materialen tot onze beschikking, en kunnen ook alle onderdelen leveren. Hiervoor kan je in de webshop of in onze winkel terecht. 

Meet the team

  Image

  Pat Kramp - Chief Technical Officer - a.k.a. Chef Werkplaats a.k.a de repareerbeer
  Pat is welbekend in de ZERO groepen. Zijn bike herken je uit duizenden. Helemaal tot de puntjes getuned tot perfectie.
  Als ervaren elektriciën en HEV2 gecertificeerd technieker voelt pat als het ware van de voordeur al aan waarom je stalen ros er eventjes geen zin meer in heeft. Dat vakkundig oplossen is zijn passie.
  Of je nu langs komt voor een herstelling, onderhoud of een praatje, met Pat erbij vertrek je altijd met een blok interessante nieuwe kennis (en humor) naar huis.

  Image

  Jan van Manen - Chief B2B - a.k.a. Marathon Motor Man
  Jan heeft lange tijd de titel "meeste kilometers op een ZERO" mogen dragen. Sinds de komst van onze goeie kameraad Daniel is hij helaas gezakt naar de 2e plaats met zijn miezerige 132.000 kilometers tellende ZERO SR 2014.
  Als ex-motorsport racer is zijn kennis van het mechanische ongeëvenaard. Wanneer Pat en Jan samen in de werkplaats staan is geen uitdaging te groot. 
  Als ervaren manager in bedrijfsvoering staat Jan operationeel bij met het beheer van de grote klanten. 

  Image

  Ezra van Manen - Chief Executive Officer - a.k.a. Kleine chef
  Zo vader zo zoon. De EV kriebel is hard overgeslagen. Zo hard dat Ezra tijdens zijn studies besloot Future Mobility op te richten. Met een ervaren heer aan elke schouder staat hij in voor het reilen en zeilen van Future Mobility.
  Inkoop, stockbeheer, klantenrelaties, boekhouding, IT & social media,,... valt onder zijn jurisdictie. Enkel in de werkplaats moet er opgelet worden want voor ie het weet wordt er in de weg gelopen en zwaait er wat (meestal een moersleutel maatje 40+).

  Onze partners

  Image

  Electric Motorbikes

  Gert-Jan Rongen is (mede)eigenaar van Electric Motorbikes, een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en sinds kort ook een vestiging in Antwerpen, België. Samen met Jos en Flip bouw hij aan EV-awareness door heel Europa.
  Electric Motorbikes is met zijn bijna 5 jaar ervaring koploper qua elektrische tweewielers en alom bekend in de branche.

  Naast verdeler van de grote merken is hij ook importeur van verschillende opkomende voertuigen. Neem een kijkje op zijn website: www.electricmotorbikes.be

  Image

 • Future Mobility B.V.
 • Headoffice: Kruistraat 100, 2990 Wuustwezel, BelgiĆ«. Winkel: Jezusstraat 17, 2000 Antwerpen
 • Ons BTW en ondernemingsnummer: BE0741.701.590